• 63
    ne kadar ilginç, konu atılan twitten çıkıp birden bire aziz üstelin kişiliğine, kimliğine geldi.

    sebebi malum, atılan twitte görüş bildirme dışında insanlıktan çıkaracak "tek bir" done yok. artık fikir belirtme de ne kadar insanlıktan çıkarır bilmem. aziz üstelin başka tweetleri yahut kişiliği şu tartışmanın konusu dahi değil. ne yazılarını okumuşluğum vardır, ne yazdığı gazeteyi alırım. zaten gazete almam, neyse. buradaki problem okuduğunuzu anlamamanız yahut daha kötüsü anlamak istememeniz. paylaşılan diğer tweetlere bakmadım çünkü gerek dahi yok, konu aziz üstelin kişiliği değil, o kişiliği galatasaray yöneticisiyken yeterince gördük zaten, daha fazla almayayım ben. konu attığı ve hiçbir suç içermeyen tweet.

    (bkz: #1829946)

    bakın bu faşizmin kendisidir arkadaşlar. bir fikre, bir iddiaya inanmak sizi eğer "tek hücreli sedat peker" yapıyorsa, bu faşizmdir. burada gördüğüm ve yine kullanacağım şu söz de sanırım bunun altında yatan neden: "twitterda tt neyse fikriniz o." busunuz arkadaşlar, sizin inandığınız, sizin kabul ettiğiniz değerler dışında kim ne söylerse sizin kafanızda "faşist, mafya vb."

    özete gel: hiçbir suç içermeyen bir tweet, bu tweeti sosyal medya ve yükselen hdp trendi sebebiyle anlamamak, anlamayıp bir de kafasına göre yorumlamak, üzerine eğilim çıkarımı yapılınca da "siz sedat pekercilersiniz eheh" diye işin içinden sıyrılmak ve daha da kötüsü bu kadar basit bir şeyi anlamayıp insanları "türkçe eğitiminin yetersizliğiyle" suçlamak. hayatınızın şu ana kadar yaşanmış kısmı boşa gitmiş, gerçekten üzüldüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın