resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7463
    kendisini getiren de dedeler idi götüren de yine dedeler oldu. aysal sadece bu süreci hızlandırdı çabuk kendi topuğuna sıktı. sonra sesi titreye titreye başkanlığı bıraktı sesi titreye titreye kendisini getiren dedelere hesap verdi. aysal'ı tanrılaştırıyor bazıları ortalığı kasıp kavurdu diyor başarıdan başarıya koştu galatasaray diyor. aysal tökezleyince de suçu dedelere atıyor la zaten bu adamı bir an da galatasaray başkanı yapan da sonsuz desteği veren de tüm kapıları açan da o dedeler idi.

    gerçi bizim toplumumuzun genel sorunu bu her şey iyi giderken sorgulama, düşünme yok ama işler sarpa sarınca dış mihraklar, dış güçler falan bir sürü komplo teorisi. ah biz yok muyuz biz asıl suçlu bizleriz.

    uefa defalarca uyarmış yapma güzel kardeşim demiş herif hala gelmiş burda belge, veriler falan diyor aysal'ın verdiği veriler veri ise uefa'nın verdiği ne o zaman? uefa götünden mi uyduruyor bu rakamları? tartıştığımız şey galatasaray'ın uefa'da men yeme olasılığı. adam sana harcamaları azalt demiş gelir gider dengen çok orantısız demiş sen gidip devre arası saçma sapan adamlara dünya para vermişin mesele bu. yoksa ben de çok takdir ediyorum galatasaray'ın borçlarını dolar'dan tl'ye çevirmesini sen biz avrupa'nın ilk 10 kulübü içerisine girmeyi kendimize hedef koyduk deyip uefa'nın uyarılarını kulak arkası edemezsin, edersen aha işte bu tür den risklerle karşılarsın. bir de üzerine men yersen en büyükler arasına girmeyi bırak o oluşumun için de dahi bulunamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın