resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7460
    kıymeti bilinmeyen vizyon abidesi olan başkanımız. adnan polat 3 kuruş borçsuz bir kulüp bıraktı ya ünal aysal'a avrupa'ya gidemezsel aysal'ın suçu. sneijder, muslera başlıklarında methiye düzüp ünal aysal'ın başlığında avrupadan ceza alırsak kendisini anacak olanlar samimiyetsiz adamlardır. ünal aysal olmasaydı ne sneijder ne muslera ne de drogba bu kulüpte olamayacaktı, işte 4 yıldır gittiğimiz avrupa'ya biz değil de beşiktaş vs gitmiş olacak sizde avcunuzu yalayacaktınız.

    3 ayı ibrahimovic gelecek diye taraftarı oyalayan yönetim kendi başarısızlığını ünal aysal üzerinden avrupa'ya gidemeyebiliriz diye pompalıyor, bazılarını da ağına düşürmeyi başarıyor. keşke hiç kulübün başına gelmeseydin de kalede lauro, 10 numara da kaka forvette de sigorttossonla oynuyorduk. ah be ne insafsız insanlar var.

    ekleme: milli takım galip gelince ünal başkanımın başlığına dadanan insanlar önce amrabat, yiğit, aykut erçetin, aydın yılmaz, bruma(malesef nickim olsa bile), sercan yıldırım yüzünden bizi soktuğu zararı açıklasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın