resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7457
    önümüzdeki sezon finansal fair play'den bağımsız olarak avrupa'ya gidemezsek ki bence gidemeyeceğiz. uefa'nın yaptırımına bile kalmayacak. bu durumda da kendisi iyi anılmayacak. muslera'nın satılmak zorunda kalması da kendisini daha da kötü anılmasına yol açacak. evet, musleralar, sneijderler'e kimse hayır diyemez. hepimiz seviyoruz bu adamları, hepimiz galatasaray'a bu gibi oyuncuları yakıştırıyoruz da uefa sana ayağını denk al, gittiğin yol yol değil deyip para cezası verdiğinde adamları ciddiye almayıp devre arasında yapılan vurgunun hesabı ne olacak? kimlerin cepleri dolması uğruna galatasaray avrupa'ya gidemeyecek duruma düştü? biz muslera'dan, sneijder'den vazgeçmek zorunda kalacaksak eğer, bu ünal aysal dönemindeki burdisso'lu, ontivero'lu devre arası vurgunundan dolayı olacak.

    edit: sevdiğiniz ya da sempati duyduğunuz adamları neden ilahlaştırıyorsunuz? amrabat, bruma ve yiğit gökoğlan transfer fiyaskolarıydı. kabul. bunlarda fatih terim de çok büyük pay sahibiydi de ontivero, hajrovic, burdisso, olcan, tarık çamdal, salih, veysel sarı, pandev, dzemaili gibi adamlar kimin kazıkları? hele hele uefa açıkça seni zararını düşürmen gerekiyor diye uyarmışken. bu arada amrabat'tan kiralama bedelleriyle ve bonservis bedeli yoluyla (zararı karşılamasa bile) belli bir ücret kazanıldı. bruma da keza 12'ye satılmayacak belki ama 6-7 milyona gönderilebilme ihtimali olan bir adam. 3 milyona alıp gaziantep'te bile kiralık oynatamadığın ontivero ne olacak? 3.500.000 milyon verip de elinden kaçırdığın hajrovic? 1.800.000 milyona alınabilecek bir şener varken 5 milyona aldığın tarık? şener tarık'tan daha iyi bir yedek olamaz mıydı yani? şimdi satmak istesen tarık'a 1 milyon eu veren çıkar mı? 3 milyona aldığın salih şu an ne yapıyor? olcan? hani bizim gökhan töre'yle aşağı yukarı aynı fiyata aldığımız adam. şimdi kimse beşiktaş satın alma opsiyonunu kullandı demesin. o fiyatın altına aldı. yani opsiyonu kullanmadı. sen de alabilirdin gökhan'ı şimdi en azından kara geçerek satardın. olcan gibi çöpe atılacak duruma gelmezdi. peki yaşları ilerliyor olmasına rağmen dünyanın parasını kazanacak olan ve elimizi kolumuzu bağlayacak selçuk ile burak'ın sözleşmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? selçuk'un bu umarsızlığı, tembelliğine rağmen kazandığı 4 milyon hakkında ne düşünüyorsunuz?

    neden ünal aysal'ın her yaptığını doğru kabul etmek zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz? uefa sana zararı azalt diyorsa azaltacaksın, çoğaltmayacaksın. aksi takdirde bu senin yönetiminin başarısızlığıdır. bunları söylemek demek drogba transferinin, sneijder transferinin ya da muslera transferinin yanlış olduğunu savunmak anlamına gelmez. para harcayacaksan bu şekilde harcanır. vizyon budur evet de uyarıldığın halde israfın arttırılması ne anlama geliyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın