resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6011
    hazırlık maçlarıyla bile tepki çekmeyi başarabilen galatasaray taraftarının yeni popisi; denge dengeoğlu geyiği...

    biz taraftar olarak ne zaman akıllanacağız, işte o zaman galatasaray spor kulübü başarılı olacaktır. avrupanın bütün büyük spor kulüplerine şöyle bir bakın. her biri üst düzey taraftar profiline sahip. bir de dönün bizim 3 büyükler ile birlikte en potansiyelli takımımıza bakın. kimden mi bahsediyorum ? tabi ki trabzonspor. neden trabzonspor yıllardır başarısız ? çünkü futbolcuların ve teknik heyetin üzerinde sürekli bir baskı var. ben trabzonspor'un hollanda liginde şampiyonluğa oynayabileceğini söylüyorum size. bizde avrupa klansmanında türkiye liginin trabzonsporuyuz.

    tutmuş bir dengeoğlu geyiğidir. peşinen söyleyeyim artık çok itici gelmeye başladı.

    ben hamza hamzaoğlunu çok başarılı bulmuyorum. 3 kupa almasına aldanmıyorum. kötü futbol oynadığımızın farkındayım. fakat şu mali krizin içinde en az günahı olan adam tek sorumlu adammış gibi eleştirilmesini anlamıyorum. ben zaten galatasaray taraftarını anlamıyorum.

    sabri sarıoğlunu 90. dakikada oyuna sokması dışında ben bu zamana kadar çok bariz hatasını görmedim. suçladığınız tüm olaylarda -artık uyanın ama- suç yönetimindir. eski yönetimindir ve yeni yönetimindir. bunu artık farkına varın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın