resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7441
    çok zararlı transfer hamleleri vardır ama bunlar arasında eleştirilecek olanlardan birisi tarık çamdal transferi değildir. tarık çamdan transferi maalesef galatasaray taraftarının klasik bilip bilmeden gaza gelmesinin sonucu ortaya çıkmış bir transfer yanlışıdır. yok almazsak fb'ye bjk'ye giderse uçar gider kopar gider yanarız biteriz. bunlar amrabat'ta da oldu alper potuk'ta da oldu ozan tufan'da da oldu daha aklıma gelmeyen de bir sürü vardır kimse de çıkıp noluyor lan tarık çamdal kim alınacak adam mı demedi ki herkes de bir güzelleme gazlama. taraftar ne isterse o olur mantığı ile hareket eden bir başkanın da bu transferi bitirmesi kadar normal birşey yok.

    oyüzden tarık çamdal konu dışıdır burada, ünal aysal çıksın bana hayroviç'i ontiveiro'yu yabancı sınırı varken yokmuş gibi davranmayı selçuk'un burak'ın sözleşmelerini açıklasın.

    ama ünal aysal bizi batırdıcılar da çıksın yapılmasına engel olunan sermaye artışını, kapalı tutulan metro'yu, bize hukuksuzca devredilmeyen stadı, talip olan sponsorlara yapılan tehditleri, koyulan yabancı sınırını, playoff'u ve bir sürü rezil orta oyununu açıklasın.

    ünal aysal'ın hali hazırdaki mali durumda sorumluluğu vardır ama şunu gözardı ederek konuşulmaması gerek; kendisinin yüksek gelir getireceği, başarılı olacağı, bize seviye atlatacağı neredeyse garanti olan projeleri vardı ve bunlara hepsi kuralına ve usulüne uygun yapılmış olmasına ragmen emsalsiz ve kesinlikle öngörülemez bir şekilde engel olundu. rezalet iç ve dış transfer politikasıyla beraber bunların da önü kesilmeseydi şuan içinde bulunduğumuz tablo çok daha iç açıcı olurdu. karşısında böyle aşalık bir organizasyonun olduğunu kestirememesi veya kestirebilmiş olsa bile hukuk dışına çıkılmayacağını düşünmesi kendisinin suçu değildir, durmadan objektif olmaktan ve görüşlere saygıdan bahseden her taraftarın da bunu bilmesi objektif olduğunu düşündüğü fikirlerini tekrar tartması gerekir.

    bu adam sorumludur ama birinci sorumlu kesinlikle değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın