• 3
    girona şehrinin takımı.

    12 ağustos 2013 galatasaray fenerbahçe maçının olduğu gün bu şehre yakın bi sahil kasabasındaydım, haritaya baktım, bizimkilere hadi girona'ya gidelim dedim. bi pazar günü her yerin kapalı olduğunu unutarak yanımıza yiyecek içecek bişey almadan gelmişiz, nasıl sıcak, nasıl susadık tarifi yok.

    şehirde dolaşan 3 kız gördüm, popo çizgisine kadar şort, altına nike airmax giymiş, aha dedim, bizim busecanlar bunlar, boyunlarına taktıkları sümüklü çocuk, uçan martı ve yaşlı adam fotoları çektikleri koca fotoraf makinesinden anladım. bizimkilere "bakın bunlar türk" dedim, takmadılar.

    20-25 dakika sonra bi çeşme başında yine denk geldik bu kızlara. bizimkiler susamanın da getirdiği asabiyetle sıra bekliyorlar, derken bu busecanlar'dan biri çeşmeden ağzını yaslayarak su içmeye başladı, bizim arkadaş da "ağzını yaslama amk" dedi, 3 kız kıpkırmızı oldu. sen kalk avrupanın bi ucuna git, çeşmeden su içerken biri gelsin sana amk desin. her neyse, popo çizgisindeki şortuyla uzaklaştı busecanlar, hiç konuşmadan. girona kızım burası, girona merkez patlıyor herkez, şekeri atıp müzik açın son ses :(

    yıllarca play-offlarda elenmiş, la liga eskisi takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın