• 35
    çek cumhuriyeti'nin kazanmasını dilediğim maçtır.

    vatanperver cumhuriyet fırkalı arkadaşlara birkaç noktayı hatırlatmakta fayda var.

    maçı çek cumhuriyeti kazanırsa, hollanda'nın alacağı sonuçlara göre türkiye avrupa şampiyonasına katılamayacak. bu tarihteki ilk başarısızlık olmayacak, bir elin parmağını geçmez zaten katıldığımız turnuva.

    türkiye'nin kazanması durumunda, milli takım federasyonun takımı olduğu için şimdiye kadar yaptıkları bütün melun işler için kendilerini aklama fırsatı yakalayacaklar. federasyon başkanının galatasaray aleyhine yaptıkları ortada, balık hafızalı olmaya gerek yok, şampiyonluk kupamızı bile istemeye istemeye veren bir tipten bahsediyoruz. yüzlerce şey sayabilirim de, tek bir konu ile özetlemek gerekirse, bu milli takımın sahibi federasyon, yabancı sınırlamasını kaldırmayacağız, daha da katılaştıracağız diye 3 yıl boyunca anamızı ağlattı, selçuk inan'la, burak yılmaz'la filan başkanın da paniğiyle akıl almaz sürelerde kontratlar imzaladık. peki sonra ne oldu? fenerbahçe'nin avrupa kupalarına katılma yasağının kalktığı sezon , yabancı sınırlaması neredeyse ortadan kaldırıldı. ne değişti agalar? bizim uğradığımız zararın hesabını kim verecek?

    bu federasyonun ve hocasının milli takımını desteklemek, galatasaray düşmanlarını desteklemek demektir. galatasaray düşmanlarını desteklemekten büyük marjinallik görmedim ben. boşuna vatan, millet, sakarya muhabbeti yapmayın. hepsi milyon dolarları cebine atan, primleri cukkalayan tipler. çanakkale savaşı'nda cepheye koşan gariban erler sanki.

    (bkz: gerçek marjinallik bu değil)
App Store'dan indirin Google Play'den alın