• 2339
    pereira'nin arayislarini surdurdugu takim. hala dogruyu ariyor ancak ligi yillardir takip edenler icin cozum ortada- ucta fernandao, arkasinda van persie, kanatlarda markovic ve nani, arkalarinda josef-topal-meireles'ten ikisi, bekler caner ve gokhan, stoper cok da mesele degil, kalede de volkan.

    simdilik rotasyon, yogun mac fiksturu, sakatliklar, milli mac aralari, pereira'nin ligi ve takimi tanimamasi derken kadroyu oturtamadilar ama ekimdeki milli mac arasindan sonraki 3 aylik donem tamamen bu cozumleri aramakla gececek.

    mesele su: fenerbahce bu yil webo, bekir, egemen, emre, selcuk, kuyt, krasic, sow ve emenike'yle yollari ayirdi ve yepyeni bir kadro kurdu. ancak sanilanin aksine donusumu tamamlamadilar. 2016'da biten kontratlara bakinca resim daha net ortaya cikiyor.

    - bruno alves, kadlec, kesimal ve abdoulaye ba'nin kontratlari bitecek. fenerbahce bunlarin hepsini bosaltip kaliteli stoperlere yatirim yapacaktir, ki su anda takimlarinin en zayif noktasi.

    - orta sahadan mehmet topuz ve meireles ayrilacak, topal uzatacaktir. iki maliyetli ve cok da katkisi olmayan ismin maliyetiyle josef-topal-ozan uclusune ust duzey bir ek gelecektir. bu bolgeye salih ucan da eklenebilir.

    - fabiano'nun ayrilmasiyla volkan'in yerine ust duzey bir kaleci alinabilir. zira volkan'in yasi 34'e gelmis olacak, kontrati da 2017'de bitiyor.

    yani fenerbahce takim kurgusunda 2016 yazinda yapacagi hamleleri simdiden belirlemis durumda. hepsinin maas butcesinde yeri ayrilacak futbolcular dusunulunce hazir. ustelik gidecegi kesin gibi gozuken alves-meireles-kadlec'in yas ortalamasi 32. ustune topuz ve kesimal.

    isin ozeti su: fenerbahce eger popescu'sunu, taffarel'ini ve benzerlerini dogru bulabilirse, ustune de dogru teknik direktoru ekleyebilirse (pereira ya da baskasi) cok dogru bir yola girecek.

    tutar ya da tutmaz, orasi baska mesele...
App Store'dan indirin Google Play'den alın