resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5952
    https://www.youtube.com/...mp;v=aJc1X0P0poU#t=0

    sözlüğün foruma dönmeye yüz tuttuğu şu saatlerde açayım da hamza ile nasuhi neler anlatmış dinleyeyim bari dedim. gerçekten de şaka gibi lan.

    1- arkadaş madem sezon başında her maç - her 2 maç sonrası rapor verecektiniz ve bu rutindi neden açıklamadınız? size sorulmuyor mu bu sene için planlarınız nedir diye? soruluyor. e bu kadar yıkama yağlama yapan adam var. siz kimi salak yerine koyuyorsunuz?

    2- süerkli rapor veriyormuş zaten. yersen dolapta dolma var. neymiş astana maçından sonra rapor istenmiş geniş çaplı olması için ibb maçından sonra verecekmiş. hahahahahahhaha! arkadaş! en son raporu ne zaman verdin sen ya? hesaplayalım mı? ibb öncesi 6 maç var. 1 de cl maçı. toplam 7. bir maçı yeterli görmediğine göre 2 haftada bir defa rapor veriyorsun. sen bugüne kadar hazırlık dönemi hariç minimum 3 kere rapor vermişsin. 4. rapor başka yöne çekildi. yani tamam aptal yerine koyuyorsunuz da bu kadar da abartmayın be.

    3- nasuhi de ruıtin talebi kendisine iletmiş. lan bu rutinse daha ne iletiyorsunuz? bekleyin rutini neyse adam verecek zaten. ha amacınız hoca kovmaktı da gerekli izinleri şahınızdan alamadıysanız o ayrı hikaye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın