• 1108
    son dört senedir girdikleri yapılanmaya gerçekten dikkat edilmesi ve örnek alınması gerekiyor. borç başı alıp gitmişken ölü yıldız almayı bırakıp takımı gençlerden kurup onları yönetecek birkaç yıldız serpiştirmeye çalışıyorlar tıpkı ferguson gibi.

    biz üçüncü diye sürekli dalga geçiyoruz ama bu yapılanmanın meyvesini winner 1-2 oyuncusu ve stadyumları olsaydı çoktan almışlardı. futbolcu maaşlarının ise bizim yarısı kadar olduğunu söylemek gerek.

    bizde ise çok sağlam winner oyuncular var ama kaç senedir saçma salak kadro yapılanması yüzünden sneijder'in etrafına bir takım kuramadık. eğer bunu yapsaydık sneijder değil yeni hagi onun üzerinde bile bahsedilebilirdi gelecekte. zaten bu yüzden sözleşme yenilemeyecek adam tahminimce. gittik yaşlı yıldızlara takıldık durduk. carole-jose-sinan gibi oyunculardan farklı mevkilere en az 3-4 tane daha bulmalıydık. bunu yapamadık ve grafik sürekli sallantıda. yolun sonu da iyi gözükmüyor. son iki senede dört teknik direktör değiştirdik. böyle başarı gelmez.

    elbette dört sezonda üç şampiyonluğumuz var ama biz bu şampiyonluklarla büyüyeceğimiz yerde küçülmeye başladık. yani bu imkanlar her zaman kapıya gelmez. başımızı alıp gidebilirken düştüğümüz duruma bakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın