resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2832
    kendisinin teknik direktörlüğü yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktır.

    hamza hamzaoğlu'ndan kurtulmaya çalışıyoruz, aylardır dilimizde tüy bitti, bizim milletin kafası yeni yeni basmaya başladı, hamza tehlikesi hakkında. gidip hamza'dan bin kat tehlikeli hakan şükür'e dilenilecekse kapatalım gidelim kulubü.

    adam kayırmanın, evlatçılığın, milliyetçiliğin hatta benim ısrarla savunduğum şekliyle ümmetçiliğin allahını hakan şükür yaşatır bize, hamza'nın kalibresi, karizması yetmedi çünkü, hakan şükür ismi cehennemi yaşatır, sabri filan padişah olur.

    hepsini geçtim, bundaki salya sümük duygusallık ve kezban tripleri basın toplantılarını mundar eder. şimdi hamza hoca tribe giriyor ya 'ühühü hani biz kötü hocayız yaaa, ondan kaybediyoruzz yaaaa, bu maçı da ben kötü hoca olduğum için kazandık yaaa'. bin kat beterini görürüz. adama heykelini dikelim florya'ya, sana da kadayıf dükkanı açalım 37 yaşına geldin dediklerinde tribe girip kabul etmedi yahu, aklım hayalim almıyor, bir de kameraların karşısına geçip müzede çorabım yok ağlaklığıyla bizi küçük düşürmesi de cabası.

    sözleşmeli futbolculuktan çıkıp, galatasaray'la para ilişkisi bittikten sonra yaptıkları, yapmadıkları; cemaati savunduğunun milyonda biri kadar, galatasaray'ı savunmadığı mevzularına girmeye bile gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın