resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7640
    selçuktan nefret etmiyorum. fener derbisindeki tavrından dolayı hayal kırıklığım var. muhteşem bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, rezalet de. terimli 2 şampiyonlukta büyük payı var, doğrudur. türkiye ligi için de her daim önemli bir oyuncudur.

    ancak tüm bu gerçekler, bu adamın galatasaray'a geldiğinden beri her avrupa maçında rezil rüsva olduğu gerçeğini değiştirmiyor. gerçekten aciz, çaresiz, yetersiz kalmadığı tek bir an yok bunca zaman oynadığı avrupa maçlarında. ligimizin seviyesi değil belki ama, tarz olarak dünya futbolundan ne kadar uzakta kaldığını görmek için ben bu adama bakıyorum. kötü bir oyuncu değil, ancak artık sadece başka bir çağın yada türkiye gibi ülkelerin oyuncusu.

    ligimizin bug'ın bulup da faul almak için her maç yaptığı harekete astana maçında haşırt diye sarıyı gösterilmesi, yukarıda yazdıklarımın muskası oldu.

    türkiyede oyuncuların kalitesi fiyatlarını belirlemiyor. fiyatları kalitelerini belirliyor. tabiki bu pseudo bir kalite ölçütü. senede 3 milyondan fazla para kazanmıyor olmasa, astana maçında jose yerine onun oynamasını kimse açıklayamazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın