• 142
    (bkz: ünal aysal/#1824900)

    entry'de verilen linkte aysal açıklamaları, hatta aysal'ın genel mali savunmasının arkasında hep şu vardı. borçlarımız kabul edilebilir bir miktar arttı ancak gelirlerimiz çok arttı.

    gelirlerimiz nasıl arttı? stadla arttı. ünal aysal çok büyük sponsor mu buldu? hayır. basketbola bulduğu sponsorlar ortada, futbol takımı için de keza.

    hisse satışı ve sermaye artırımından 300 milyon tl civarı bir para girişi oldu kulübe, bu paralar ne oldu? borç rakamlarını dolar üzerinden vermekte sadece manipülasyondur. benim her zaman entrylerimde verdiğim rakamlar tl'dir. adnan polat dönemi ile ünal aysal dönemi dolar kuru arasındaki farkı kabul etmemek için kör olmak lazım.

    kurumsallaşma ayağına liseli işsizleri kulübe bu adam doldurmadı mı?
    soygunlar bu adam döneminde yaşanmadı mı?
    hisse artışı paraları ne oldu?
    sermaye artırımı paraları ne oldu?
    döneminde transferden başka hangi yatırım hayat buldu?
    stad ve forma satışından başka gelir getirici hangi projeyi başlattı? (stadı da kendi bitirmedi ya)

    ünal aysal çokça kez yazım yine yazıyorum bir fırsat tepicidir. güçlü bir yönetim kurup futbolu futboldan analayan adamlara bıraktı kulüp toparlandı, iyi yöneticileri şutlayıp liseli işsiz profosyonellere bıraktı ve bülent tulun'a bıraktı işleri 1 yılda tarihin en büyük çöküşünü yaşadık.

    tekrar yazıyorum kocaman kocaman borçlar azalmadı hatta arttı ancak gelirlerimiz borçlarımızdan daha fazla arttı savunması budur ünal aysal'ın. bu gelir kalemlerinin stadla arttığı ortadayken stad ise kendi icraati değilken hazır bitmiş stadın üzerine gelmiş ve ekmeğini yemiştir bu kadar basit. borç rakamlarını dolar verdiği için aradaki fark az gözüküyor günün kurlarıyla çevirin bakayım neler oluyor? adnan polat 500 milyon tl ünal aysal 831 milyon tl ile bırakmıştır. tekrar şu soruyu soruyorum dünyanın para liginde 19. kulübü hala nasıl bu kadar büyük zararlar edip batma noktasına geliyor? bana bunu açıklasın. bu kadar büyük paralar giren kulüp batma noktasına geliyorsa bu ba-şa-rı-sız-lık-tır. bu kulübün paraları kimlerin cebine giriyor bunu açıklasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın