resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7434
    dolar ve euro borçlarımızın hatırı sayılır bir miktarını türk lirasına çevirerek, dövizin çılgın attığı şu günlerde kulübü finansal krizlerden krizlere sokmuşmuşmuş allah aşkına ünal başkana sallarken başka argümanlar geliştirin adamın finansal atakları mevcut siyasi atmosfer ve gs genel kurulu tarafından defalarca engellenmişken finansal demeyin ayıp oluyor.

    yerlilerle yaptığı yüksek bedelli sözleşmeler yüzünden yabancı sınırını kaldırmak zorunda kaldı tff ama ekmeğini kendisi yiyemedi. bunun aksine yabancının sınırsız olduğu senede fatih terimin kuklası teknik direktörümüz yedi yabancı ile kadro kurdu, onlarında bir kısmını oynatmıyor. resmen milli takımın pilot takımıyız, ft umut'u hazırla diyor hamza umut'u oynatıyor haftalarca. kötü olmasına rağmen selçuğu kesip jose'yi oynatamıyor maç eksiği olmasın diye. ünal başkan döneminde takımımız kimsenin kuklası veya emir eri olmadı.

    varsayalım her anlamda kötü başkandı, ekonomi, transfer vs. ama kimsenin kuklası değildi, adaletten yanaydı erkek gibi başkandı çıkar çatır çatır konuşurdu, bu bile yeterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın