resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5816
    yahu arkadaş biz basının ibne olduğunu biliyoruz da, bunca gazetecinin arasında hiç mi bir tane delikanlı yok ? hiç mi bir tane gerçek galatasaraylı yok ?

    30 eylül 2015 astana galatasaray maçı sonrası basın toplantısını izliyorum, nerede abzürt saçma sapan soru var onu soruyorlar. yok burak yılmazın yerine umut bulut faydalı mı, yok astanada beğendiği oyuncu var mı ? yok ikinci yarı takım oyundan düşmüyor mu ?

    bir tane arkadaş ta çıkıp kendisine sormuyor.

    ey hamza hamzaoğlu

    koskocaman yaz döneminde o kadar konuştun durdun sağ bek için sabri yeterli bıdı bıdı bıdı. peki neden şampiyonlar liginde ve son oynanan lig maçlarında stoper olarak aldığın oyuncuyu sağ beke devşirmeye çalışıyorsun ?

    koskocaman yaz döneminde o kadar forvet ismi geçerken sen yok tatlı rekabet yok takım içi denge ayağına bir tane transfer yaptırmadın, şimdi kör topal umut ile oynuyorsun yarın bir gün buda sakatlandı kiminle mücadele etmeyi düşünüyorsun ? forvet diye oynattığın adam üç metrelik pozisyonda her topu kaleciye nişanlıyor bu seni çok mu mutlu ediyor ?

    takımda formayı gerçekten hak edenemi veriyorsun yoksa hal hatır edene mi ? selçuk inan denen adam 2 hafta sahalardan uzak kaldı orta sahamız bir parça toparlandı derken neden rodrigez gibi bir adamı kesip hemen selçuğu monte ediyorsun ?

    sinan gümüşe şans vereceğim diye söylenip duruyorsun, kendi evinde oynadığın bir antep maçı var ki 85 nci dakikada oyuna aldın sinanı, astana maçında 82 nci dakikada oyuna sokuyorsun. bumudur futbolcuya şans vermek ?

    hiç allah korkun yokmu hamza hoca ? göz göre göre her maçtan önce ve sonra iyiz iyi yoldayız diye atıp tutuyorsun, bunları söylerken hiç mi vicdanın sızlamıyor, hiç mi bu taraftarın ahlarını vahlarını işitmiyorsun ?

    senle alakalı değil, yıllar önce sözüm vardı erkek çocuğum olursa adını hamza koyacağım diye oğlumun adını hamza koydum. 4 aylık bebeğimi kucağıma alıp severken hamza diye seslenirken bu saçmalıkların geliyor aklıma çocuğumu bile senin yüzünden doğru düzgün sevemiyorum. yeter bu zülüm yeter bu inat.

    ya şu kuru inadını bir kenara bırak, yada işte kapı buda sapı hamza.

    düzenleme: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın