resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5798
    kardeşim bugüne kadar iyi niyetinden, saygılı-efendi duruşundan seni her ortamda savundum, bir gün hatalarından vazgeçeceğini duruşuna yakışır şekilde teknik adamlık yapacağını düşündüm. ama bardak doldu da taştı artık.

    sen üç kupayı bırak bir milyon tane de kupa alsan bu takımın hocası olamayacaksın bu kafayla. büyük maçların büyük oyuncularla kazanıldığını hocan fatih terim'e sorabilirsin. şu maçta orta saha sertliğini artıracak jose rodriguez ile başlamaman, sahada hayalet olan bilal kısa'ya 80 dakika tahammül etmen ve oyunun son anlarında 2-1'i yakalamışken bitik yasin öztekin'i çıkarıp savunma direncini artırabilecek chedjou, sabri ya da ne biliyim 600 bin euro luk jem hamlelerini yapamıyorsan sen futbol cahilisin kardeşim. biz maçı izlerken yerimizde duramıyoruz. beyefendi yedek kulübesine yaslanmış 2. yediğimiz golü izliyor.

    kimse de gelip bilal gol attı bıdı bıdısı yapmasın. orta sahayı 80 dakika boş bırak, adam akıllı hiçbir pozisyonda ayakta kalama, dünyanın en kötü kalecisine değişik falsolu (top sağolsun) bir gol atarak kurtul. yok öyle yağma. burası galatasaray spor kulübü'dür, 32 yaşındaki bilal kısa ile şampiyonlar ligi maçına ç-ı-k-a-m-a-z-s-ı-n! aynı geçen sene veysel sarı ile çıkamayacağın gibi. çıkarsan bir aya kalmaz gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın