resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5794
    söylenecek söz bırakmamış insan evladı. ne diyim ki, ne denir ki artık. 96 gün tam doksan altı gün geçti beşiktaş maçından sonra. ben dilim vardığınca, insanlar dilleri döndüğünce yazdılar bu durumu. arkadaş ortamlarında bile tek konu bu adamdı. fenerliler beşiktaşlılar bile sadece bu adamı konuştu. eksikleri o kadar belliydi ki takımın, inat etmese bu günlee yaşanmayacaktı ama 96 gün bu günlerin geleceği uyarısı yapıldı.

    ama bu adam şanslıydı, allah sevmiş bir kere. 3 kupa kazandı bu adam, yazıyla üç. şaka gibi gerçekten ç, adam masal kahramanı oldu çünkü bu beceriksizlikle kazandıklarına hollywood film çekerdi absürd komedi diye.

    şansı bitmedi, şampiyonlar ligi tarihinin görüp görebileceği en kolay kurayı çekti bu adam, daha ötesi olamaz zaten. kendi çekse bu takımları çekerdi bu jedi. bayern, real hayalgücümüzü büyütürdü, gerçekten beşiktaş'ın rekorunu kırardık. bu takım oynadığı oyunla 14-15 sezonunda orda olmayı haketmemişti ama bu insan evladı bunları görmedi, şişirdi de şişirdi. şans ile beceriyi karıştırdı.

    dursun başkan tarihin en beceriksiz başkanıdır, bu adamda tarihin en inatçı ve beceriksiz 'antrenörü'dür(iş tanımı olduğu için antrenör yazdım çünkü antrenör falan değil bu adam).

    hoca ne etti bu türkler sana, neden bu milliyetçilik. mentörün bile zorda olsa yabancılara sırtını dayadı yeri geldi. inat yaptı ama mentörün en iyisi zaten hadi kotası var diyelim. sen neyine güvendin de taraftara ters düştün? 3 kupana mı güvendin nedir söyle de bilelim.

    şimdi ben sinirden ne yapacağımı bilemiyorum ama sen kazakistan'da milli kahraman ilan edilmiş durumdasın. sen var olduğun sürece ben yokum.

    yuhalanmayı bile haketmiyorsun. hristiyan camiasına karşı başarılar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın