• 95
    (bkz: #1821047)

    en son burada kalmıştık. div 6 fifa 14'ten beri benim belalı sezonumdur. div 6'yı geçersem önüm çok rahat ama geçemezsem taklalara geliyorum. benzer durumları sizlere anlatacağım şimdi

    division 6:
    ilk maç: 3-1 kazandık. burak yılmaz'ın müthiş oyunuyla galip gelmeyi bildik. cavanda asistleri ile yıldızlaştı.

    ikinci maç: 4-2 kazandık. dzsudzak çok iyi oynadı ve attığı goller ile takımı sırtladı. önceki entry'de belirttiğim gibi ortalama hıza sahip kanat oyuncuları eğer topa iyi vuruyorsa muhakkak iş yapıyor.

    üçüncü maç: 5-3 yenildik. muazzam maç oldu. adam 3-0 öne geçti. kırmızı gördü ve penaltı kazandım. ve podolski yerine dzsudzak'ı aldım. penaltıyı wesley kaçırdı. pozisyonun devamında dzsudzak attı ve maçı 3-1 yaptı. daha sonra bir gol daha attı dzsudzak. rakip kontradan attı 4-2 yaptı. dzsudzak yine attı 4-3 yaptı ama gücümüz yetmedi ve bir gol daha yiyerek maçı 5-3 kaybettik. bu maçta yaşananlar sezonun geri kalanını özetledi. dengesiz gittiğimiz sezonun ilk 5 maçında 12 puan elde etsek de son 5 maçta puan alamadık. son 3 maçı 90 metre karelik evde 11 kişi eşliğinde oynamanın verdiği dezavantaj da eklenince hacemat etti rakipler bizi. ve div 6'da kalarak en azından taraftarımıza küme düşme acısını yaşatmadık.

    div 6 (tekrar)

    kurmayı bir türlü beceremediğimiz ispanya kadrosunu aldığımızdan daha fazla fiyata sattık ve güzel bir italya kadrosu kurduk.

    https://www.easports.com/...YzLa04nLXMO:FFA16PS4

    kadromuz kaliteli bir kadro. jovetic çok teknik. guarin öldürüyor rakibi allan (melo da var ama ilk 23'e son maç almamıştım) çok iyi diye yola çıktık hayatımızın hüsranını yaşadık.

    ilk maçı jovetic'in 3 golüyle kazanmasını bilmemize rağmen önümüzdeki 6 maçı rezalet skorlarla kaybettik. bu arada maç oynarken babaannem bana nasıl patlıcanlı dolma yapılacağını öğretti ve kendi komşularından bahsetti. maçı kaybetmemize rağmen bu da kazancımız oldu. kaybettiğimiz 6. maçın sonunda twitter'a takımımıza yönelik yazdığımız bol küfürlü tivitler işe yaramış olacak ki takım dehşet gaza geldi. kümede kalma yolunda 3 maçta en az 7 puana ihtiyacımız vardı. son üç maçın ilkini babaannem'in duaları eşliğinde net bir skorla kazandık. dualar eşliğinde gaza gelen salah skora 2 asist ve müthiş bindirmeleri ile maçı kopardı ve guarin ve jovetic takımımıza hayat öpücüğü verdi. ikinci maçı kıçımızdan terler aka aka oynadık. takımımızın kalbi jovetic'in attığı klas gol ile 1-0 öne geçtik. maçın kalanında rakibe topu verdik ve kontra oynayarak abdullah avcı'ya selam çaktık. maç bu skorla bitti bitmesine ama öldük kalp krizi geçirdik. 2 litre kolonya ve 30 litre su ile kendimize geldik. ve geldik son maça. rakibin kadrosunda agüero, de bruyne, sturridge gibi isimler vardı. belli ki parayı basmış harcamış zengin herif. kabullendik. galatasaray zamanında nasıl arsenal'i yendiyse bizde onları yenecektik. en kötü yenilmeyecektik.

    maç başladı... dakika 10 civarı sturridge anlamsız efso bir vuruş yaptı ve kalecimiz perrin mala bağlayıp efsane bir gol yedi. daha sonra jovetic'in attığı golle maça denge getirdik. kabul edelim ki denge bizim işimiz. rakip de bruyne ile bombalara başladı ama perrin çok çabuk toparlandı ve fantastik kurtarışlar yaptı. yine bir pozisyonda de bruyne'ün dönen topunu agüero tamamladı ve rakip tekrar öne geçti. bu sırada dışarıdan gelen akrabalar ile ev tekrar 11- 12 kişi oldu. ama bu sefer taraftar desteğini arkamıza aldık. tribünler "chaos region, chaos region" diye inledi. takımızın genç yeteneği sturaro maça denge getirdi. çılgınlar gibi bağırdık. ben bağırınca evdekiler de bağırdı. ama sevincimiz kursağımızda kaldı. golü atar atmaz rakip de bruyne ile tekrar öne geçti. ben beraberliği dakika 81 de sağladım. rakip 84'de attı. son 6 dakika. belki biraz da uzatma. müthiş konsantre olduk. biz koca chaos region'ız dedik. neler yapmadık şu ana kadar dedik. ve pas oyununa döndük. rakibin sahasında top çevirmeye başladık. jovetic kısa bir koşu yapıp topu melo'ya attı. melo tekrar jovetic'e döndü. jovetic içerideki sturaro'yu gördü ve genç yetenek dakika 89'da maça noktayı koydu. gözlerimizden yaşlar süzüldü. rakibin kazanmasını isteyen fenerli kuzenim ayakta alkışladı. babam ilk defa "oyunu öğrenmişsin" dedi. gözlerimden damla damla yaş süzüldü. ve böylece ligde kalmayı başardık. hemde takıma hikmet karaman'ı almadan. hem de transfer yapmadan. bu başarıyı taçlandırmak için yeni bir kadro kurmaya başladık.

    https://www.easports.com/...YzLa04nLXMO:FFA16PS4

    bu kadro tahminimce güzel olacak. hem hızlı hem teknik hem de güçlü bir kadro. alex sandro'ya 20-22 bin vermek biraz sıkıntı olacak olsa da yapacak bir şey yok.

    bu arada div 6'ya tekrar başladık. 2 maçta 4 puanımız var. iyi başladık yani. kadro ile oynaya oynaya alıştık..bakalım neler yapacağız.. devamı gelecek. ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın