resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 897
    karşı yaka da gördüğüm en antipatik futbolculardan biri sanırım. ne vitor pereira ne de slaven biliç bunun kadar antipatik değildi. insanlar ayıyı konuşuyor. bu adam ayıdan bile daha çirkef bir futbolcu.
    kendisini zaten takımın üstünde görüyor, onun dışında ülkeyi de katar falan zannediyor. vasat fenerbahçe sayesinde resmen ülke prestiji düşüyor.

    27 eylül 2015 beşiktaş fenerbahçe maçında şu herifin yaptıklarına bakalım. oyuna girmek için ısınıyor ama saha kenarında, taç çizgisinin oralarda ısınıyor. yan hakemin görüş alanına girebilir, yan hakem onu görmeyip ona çarpabilir, yani hakeme etki edecek fiziksel teması olabilir istemeden. saha görevlisi geliyor uyarıyor, dinlemiyor af edersiniz şeyine takmıyor. kimsin abi sen? zlatan ibrahimoviç mi zannediyorsun kendini? millet bir de bu adamı savunuyor. olimpik koşu pistinde kramponla ısınma hareketi yapılmaz sakatlık olur falan diyorlar. olimpiyat stadında oyuncular oyuna girmek için koşu pistinde mi ısınıyor? hayır abicim hayır. bak ısınma alanı var burada; https://pbs.twimg.com/...GeWIAEHsWj.jpg:large bunun dışında taç çizgisinin olduğu yerde yan hakem varsa ısınamazsın. yasaktır bu.

    gördüğüm en sinir bozucu, antipatik herif. şımarık ve egolu. yedek bırakılınca çocuk gibi şımarır, ben rvp'yim der. alex'i sevmem ama kabul edelim o bir fenerbahçe efsanesi. alex kadıköyde şampiyonluk ilan ettiğimiz maçta yedekti, oyuna sonradan girdi yine trip atmadı. takımın efsanesi bile böyle bir hareket yapıyorsa sen kimsin? dün geldiğin takıma. nefret ediyorum böyle çakma yıldızlardan. takımı küçük görür, ülkeyi katar gibi görür insanları şeyine takmaz.

    fenerbahçe'ye yakışan, karakter ve kişilik konusunda eksikleri olan, kendini zlatan'la karıştıran, kısa sürede ayıdan bile daha antipatik olarak zoru başarmış top tepici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın