• 15
    erkek egemen topluma isyan edip, kadınların gücünü, kabiliyetini göstermek için yola cikip, nihayetinde kapanip, bir aşiret reisi ile evlenerek müthiş bir finale imza atmis hanim kizimiz. kısmen yeni bir süreyya ayhan vakası. vizyonunu sevdiklerim.

    bir de sözlükteki kimi yazarlar 'kapandiysa kapandi kardeşim. ne güzel. kime ne bundan? din düsmanlari konuşuyorsa doğru yoldadir' gibi saçma sapan cümleler söylüyor ya. o da sahane. iktidar yalakaligindan, birkaç birsey de bana verirler mi heyecanıyla götün götün dine yaklaşan insanlardan bıktık be kardeşim artik. yemiyoruz artik bu masumiyet, samimiyet numaralarini.

    'aa canım nerden biliyorsun iktidar yalakalıgından kapandığını. niyet okumaktır bu.' nah niyet okumaktır. kadın kapandıktan sonra iktidar medyasından düşmedi be. yetmedi kendisini spiker bile yaptılar monako. su çakallıkları, pespayelikleri halen normal çerçevede değerlendirenlerin polyannalıgına hayranım. tugce kazaz dine yanlıyor diye ortadogu uzmani oldu be iktidar medyasında. 'aman canım ne var? tugce kazar samimi bir sekilde 854547. kez din degistirmis olamaz mı yani? :(' lan yürü git burdan.

    http://fotocdncube.gazetevatan.com/...i-yagdi-1626351.Jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın