resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7588
    bu adam burak yılmaz'dan önce de galatasaray'daydı ve hayvani bir sezon geçirdi. hepimiz demedik mi o dönem türk futbolunun kaderini değiştiren adam diye? şimdi ise adama yapılan muameleye bak.

    galatasaray'ın oyun düzenini bozan selçuk - burak ikilisi değil, direkt olarak burak'tır. burak yılmaz'ın oynadığı bir takımda maalesef takımda herkesin yaptığı iş değişiyor, roller farklılaşıyor. galatasaray orta sahası için hala en iyi alternatif rodrigez - selçuk ikilisidir. önlerinde pas oyununa daha yatkın adamlar kullanırsanız maksimum verim alırsınız. yasin - sneijder - emre - podolski gibi. ama önüne burak'ı atıp arkasına podolski - sneijder - umut'u koyarsanız babayı alırsınız.

    selçuk'un o hayvani sezonuna bakarsanızi, 4'lü net orta saha ile oynuyordu ki bu adamlar pas oyununa çok yatkındı. önlerinde ise elmander ve necati oynuyordu ki bana göre inanılmaz dengeli bir hücum hattıydı. belki sezonda 20'şer gol atmazlar ama topun hep sizde olmasına, hücumda en az 7 kişi rakip sahaya yerleşmenize yardımcı oluyordu bu adamlar.

    neyse, demem o ki, selçuk'a burak yılmaz'lı oyun yapısı ile farklı misyonlar yüklendi ama bu adam bu değildi ki. galatasaray için çözüm selçuk inan'sızlık değil, burak yılmaz'sızlıktır. hatta umut bulut'suzluktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın