resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9869
    bazı galatasaray taraftarlarının anlayamadığı bir şey var.

    abilerim ve kardeşlerim, büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır. wesley sneijder büyük futbolcudur. bugün nasıl lionel messi'nin , cristiano ronaldo'nun sahada yapabileceklerinin sınırını bilmiyorsak, wesley sneijder'in de sınırını kestiremezsiniz. çünkü yapabileceklerinin sınırı olmayan bir adam. juventus maçını hatırlatmama gerek yok.

    illa ki herkes gibi bazı şeyleri yapamayacak olabilen biri, fakat yapabileceği şeylerde, oha bunu da nasıl yaptı veya yuh ordan gol nasıl attı, diyebileceğimiz biri.

    aynı zamanda winner, mesela dakika 90 da topu kaleciyle beraber içeri sokabilir. takımımızda bunu yapabilecek başka bir futbolcuyu sayamazsın. lukas podolski belki biraz.

    wesley sneijder'i eleştirmeye gerek yok dostlar. iyi oynamadı falan dı filan dı ne gerek var ? 90 dakika yürür vurur gol olur, pas atar asist olur.

    takımın forvetlerine değinmiyorum, ciddi anlamda bitirici ve alan açıcı forvetimiz olsa sneijder asistlerini 2 ye katlar, 10 gol attıysa en az 5 tane daha atar. ama yok. türkiye ligindeki rakip takımlar da farketmiyor musunuz top sneijder'in vurabileceği yerlerden geldiğinde ölümüne önüne atlamaya çalışıyorlar. çünkü wesley sneijder vurduğu zaman top dışarı çıkmıyor dostlar. ya gol oluyor ya da kaleci çıkartıyor. 10 şuttan 2 tanesini bilemedin 3 tanesini dışarı vuruyor bu adam.

    gerek yok dostlar sneijder'e ellemeye. bu adam bu sene hiç bir şey yapmayıp sadace sözleşme yenilerse bile öpüp başımıza koymalıyız. umarım sözleşme yeniler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın