resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9866
    sneijder'i eleştirmek, birlo'yu umut'u övmek ve korumak anlamına geliyor gibi konuşanlar var. şu zehirli zihniyet bitmedi gitti anasını satayım.

    evet 26 eylül 2015 galatasaray gaziantepspor maçı'nda yine bir şey oynamamıştır. yine diyorum çünkü bu sezonun önceki maçlarında da kısa dönemli saman alevi performanslarından fazlası yoktu. kilidi açacak pası kendisinden beklerken o pası hakan balta atıyorsa, elbette kendisini eleştireceğim. net pozisyonlarda yine topun şiddetini ayarlayamayarak pozisyonları harcıyorsa yine eleştireceğim. kaleyi karşısına aldığında düzgün şut atamayıp top kalenin baya uzak yanından tıngır mıngır auta gidiyorsa yine eleştireceğim. o pası attığı, ancak beceriksizlerin değerlendiremediği pozisyonlar için ise zaten bir şey demeyiz. veya şutu çekip kalecinin kurtardığı pozisyonlar için.

    elbette kimin ne olduğunu biliyoruz. ben at gözlüklü veya eksi almamak veya başka tedirginliklerle olanları görmezden gelecek, eleştirmeyecek bir yazar değilim. benim de canım ciğerim ve takımın da en önemli oyuncusu. ama kabul edin kardeşim korkmayın bu kadar. sneijdersezon başından beri top oy-na-mı-yor. yine klasik argümanlarla da gelmeyin lütfen. işte burak var umut var, kendisini anlayan adam yok. geçen sene de bu adamlar vardı. bunlara rağmen cayır cayır oynuyordu topunu. bu sene baya bir düşüş içinde. bizim yönetim yalanları sıralayadursun, kendisinin bu düşük performansının sözleşmesinin uzatılmamasından dolayı olduğunu anlamak zor değil. o yüzden çok da suçlayamıyorum. ancak sneijder'in katkısı olmadan da galatasaray'ın hedeflerinin yakınına dahil gidemeyeceği çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın