resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 398
    100 kere yazdık hala bu adam üstünden hamzaoğlu'nu mu savunmaya çalışıyosunuz anlayamadım ki? bu adamı transfer sezonu başında as forvet olarak düşünmek en basitinden çapsızlıktır çünkü adam şu ana kadar galatasaray as forveti olmasını gerektirecek kadar kendini kanıtlamadı "bence". ama en azından ben bu adama gelmesin demedim. gelsin fakat ek olarak bir tane as forvet alınsın ve sağlam bir forvet hattımız olsun dedim. niasse'nin gelmesini istemeyenlerin de çoğunun böyle düşündüğünden eminim. aklı başında herhangi bir galatasaray taraftarı niasse'yi umut bulut'a 100 kere tercih eder.

    bizim şu an bu adama muhtaç bırakılmamız ise tamamen beceriksiz yönetim ve teknik heyetin suçudur. hiçbir takım şampiyonlar ligi'nde oynayacağı bir sezona 2 forvet 3 kanat adamıyla başlamaz. hele ki bu forvetlerden biri umut bulutsa.

    gelip gelip bu sezon 7 gol attı, 10 gol attı istemediğiniz adam diye buraya yazmayın artık. sıktı çünkü. biz bu adamı istemezken (istememe sebebini yukarıda yazdım istememe bile sayılmaz) takımı yönetenlerin ne yaptığını bildiğini sanıyorduk. 2 forvete kalcaksınız ve biri umut bulut olacak denseydi herkes alınsın derdi bu adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın