• 84
    bu oyunun ne kadar iyi olduğunu anlatmaya gerek yok zira oynarken zaten hissediyorsunuz güzelliğini. hissedemiyorsanız eğer, bazı eski alışkanlıklardan (pes) bir türlü kurtulamıyorsunuz demektir.

    pes'te bir tuşa basıyorsun, adam onu algılayana kadar maç bitiyor. kaleciler desen şutlara geç tepki veriyorlar. şutlar şut değil, paslar pas değil. adamlar sanki çimlerin üzerinde koşmuyor da kayıyor gibi. lisans problemi ayrı sıkıntı. fifa'da iki premier lig takımı arasında oynanan maç, skysports'ta yayınlanan bir premier lig maçından farksız. o enstantaneler, o tribünler, o atmosfer, o skor tabelaları ve reklam panoları... en ince detaya kadar düşünülmüş. spikerler de cabası. pes 16'ya saçma sapan bi spiker koymuşlar. anırıyor herif adeta. tribünler falan aşırı sönük. fifa oynarken futbol oynadığınızı hissediyorsunuz. pes oynarken ise sadece sinir krizi geçiriyorsunuz. (kendi adıma öyle)

    fifa 11'den beri aralıksız fifa oynuyorum fakat o zamandan beri de hep deneme amaçlı o senenin pes'lerini de yükledim bilgisayarıma. 2-3 maç denemeden sonra direkt sildim her seferinde. o yıldan bu yana pes'i oynanabilir kılan hiçbir şey göremedim ben maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın