• 12
    bu maçtaki karaktersizligi sebebiyle costa 3 maç ceza alirken, gabriel'in cezası kaldırılmış. takdir edilesi bir hareket. helal olsun. tamam maç içinde bi hata yapılmış ama en azından ceza adil bir şekilde verilmiş. mesela bize llsa böyle bi olay, pfdk her turlu eyyami yapardı ve suçsuz da llsa gabriele de cezayı keserdi.

    şu an tarihini hatırlamadığım bir gs-fb derbisinde, lugano denen pislik yan hakemin gözü önünde emre asik'a arkadan kafayı gommustu. hakem ikisine de kirmizi çıkarmıştı. daha sonra pfdk luganoya 5, kafa yemekten başka hiç birşey yapmayan emreye 3 maç ceza vermişti. buyurun size eyyam işte. bu nedenle ingilizleri takdir ettim.

    ha bir de alakasız olacak ama, bu fenerli olacak bazı karaktersizler bu luganoya tapiyordu o dönem. turk futbolunun açık ara en pislik oyuncusuyla melo'yi kiyasladilar. melo saha içinde sertti belki bazı hareketleri iticiydi ama hiç bir zaman rakibini dövmeye kalkmadı, kimseye kafa atmadi. üstelik her derbide üstüne oynandı suyun karşı yakası tarafından ama o hiç provoke olmayıp temiz temiz işini yapti, yeri geldi gol attı, yeri geldi taş gibi psikolojisiyle rakibini attirdi, yeri geldi attirdiklarina "hassiktir!" çekti. işte bu yüzden sevilmedi melo ve hep saldırıldı. bir de bunlar yetmezmiş gibi adam tükurmedigi maçta kırmızı yedi, anlamını bilmediği bir tivitten oturu ceza aldı. adamı yiprata yiprata en sonunda gönderdiler ve emellerine ulaştılar. kına yakın amk.

    şimdi karşı yakanın aygır gorunumlu oyuncusu rakibinin boğazını sıkarken çekilmiş fotosunu gulucuklerle smileylerle twitterda hiç cekinmeden paylaşıyor. şakşakcilari da altına "koçum, aslanım, helal!" diye methiye duzuyor.

    şerefini, samimiyetini, karakterini s*ktiklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın