resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 803
    burak yılmazın sakatlığıyla birlikte kendisinin sağ açık pozisyonuna yerleşeceği konuşuluyor. sanırım sözlükte kendisini sevmeyen yok ancak bu çocuğu forvette görmek isteyenlerimiz de var. onları da anlıyorum sonuçta burak yılmaz ile geçen aşırı kısır süreçte ayakları düzgün bir oyuncuyu forvette izlemek istiyorlar bu çok doğal. ama naçizane fikrim bu delikanlıyı sağ açığa monte etmektir.

    öncelikle burağın yokluğunda muhtemelen forvet hattında solda yasin sağda sinan forvette podolski ya da umut bulut* ve son olarak forvet arkası sneijder ile çıkacağız. yasinin geçtiğimiz sezon sneijder ile yakaladığı bir uyum var tartışmasız, bunun devam etmesi çok iyi olacaktır. podolski ise zaten mevki itibariyle bir forvet. yani umut yerine kendisinin tercih edileceğini düşünüyorum ya da umuyorum. sağ kanatta ise sinandan forvette alabileceğimizden daha fazla verim alırız bence. bu çocuğu forvete koyup gol yükünü bindirmeye kalkarsak bu plan elimizde patlayabilir. sonuçta takım gol atma açısından kabızlık yaşıyor dolayısıyla atamayacağı/kaçıracağı her pozisyon moral ve motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. sonuç olarak kazanabileceğimiz bir yıldızı erkenden de söndürebiliriz. ancak kanatta oynarsa süratli bir şekilde içeriye kat edebilir ya da şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla yeri geldiğinde topa basarak adam eksiltebilir. şut çekmesi de tamamı ile bonus bir özelliği.

    sağ kanada yerleştirelim varsın gol atmasın ama attırma potansiyeli olan bir oyuncu sinan. burağın eksikliğinde podolskiye de gün doğacak bu vesileyle. gösterin aslanlar kendinizi, goller atın/attırın, biz de sevinelim siz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın