• 1000
    (bkz: kara bela)

    ben ki bir leyla ile mecnun delisi, burak aksak dilosu bir insan olarak fazla beğenemedim filmi.

    kesinlikle kötü denemez ama bir şeyler eksik gibi. seda bakan, çok güzel bir kadın ama tam oturamamış sanki role. yani bir metni ezberden söylediğini hissedebiliyoruz. bir de bana fazla sahte geliyor, tam olarak sahte değil de ciddiyetsiz denilebilir. kardeş payı'ndaki deli dolu rolü kendisine oturmuştu, iyi bir komedi oyuncusu olabilir fakat o aradaki ince dramları hissettiremiyor.

    burak aksak, konu bütünlüğünü tam sağlayamamış sanki sürekli bir daldan dala atlama söz konusu. bu sebeple karakterleri fazla içten bulamadım, buna fırsat vermemişler. zaten oyuncuların çoğu o samimiyeti sağlayabilecek isimler değil. (palyaçoyu ayrı tutuyorum) mesela kudret'e ah be abim diyemedik, cengiz bozkurt mükemmel bir oyuncu fakat başrollük kendisine göre değil bence yani bizim beklediğimiz samimiyeti rolünden ötürü hissettiremiyor.

    burak aksak ilk defa ana teması aşk olmayan ve hayali karakterler olmayan bir senaryo denemiş. iyisiyle kötüsüyle izlenebilir bir film bence.

    tüm bunları bir yana koyuyorum palyaço konuşurkenki arkada beliren o gemi bir gün gelecek yazısı gözlerimi doldurdu. bir süre filmden kopup onu düşündüm. ona ek olarak bir de gelin arabasının üzerinde l&m evleniyor yazısı gülümsetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın