resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9857
    bu sene aslında özellikle yönetim kendisini göndermek istemiş, ancak, burak'a sorduklarında "asla gitmeyeceğim" cevabına karşı oyuncuyu kaybetmemek adına satmıyoruz açıklaması yapılmıştır.

    burak gitmek istemedi, çünkü galatasaray'da çok büyük kontratı var. maç başılar, bonuslar falan en az kemiksiz 3.5 milyon avro kazanıyor. yani 10 milyon tl'den fazla. işin maddî kısmı bi yana, burak istanbul'da belli bi ortam yapmış, bazı çevrelerden saygı görüyor, pohpohlanıyor, ingiltere'ye gitse sıradan bi futbolcu, hatta sıradan bi insan muamelesi görecek. ek olarak yeni çocuğu oldu falan... kısacası burak buradaki düzenini, alışkanlıklarını bozmak istemiyor. artık kendisine salt futbol olmayan hedefler koymuş. gelişimini kafa olarak durdurmuş.

    burak konusunda durum bu. burak maalesef galatasaray'ın elinde patlamıştır. bi daha asla 10 milyon avroluk bi teklif gelmez. üstelik burak ciddi anlamda kötü oynuyor bu sezon. egosu da oyunculuğunun çok üzerinde. mesela 19 eylül 2015 trabzonspor galatasaray maçında sinan'ın direkten dönen bi şutu var, orada refleks olarak ellerini açıp sinan'a kızıyor topu bana niye vermiyorsun diye, topun direkten döndüğünü sonradan farkedince tepkisi içinde kaldı dikkat ettiyseniz. veya berbat pası sonrası sneijder ona çıkışınca özür dilemek yerine altta kalmamak için o da sneijder'e bağırıyor. özetle burak konusu şu an için galatasaray adına ciddi zarar ziyandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın