resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9850
    orta sahada yaya toure xabi alonso, kanatlarda ribery robben, forvette lewandowski, sağ bekte daniel alves, sol bekte marcelo, stoperde thiago silva olduğu zaman yerine başka adam almalıyız. mesela mesut özil sneijder'in yerine cuk oturur. sonuçta bir emre çolak bile olmayan vasat top tepici *

    yazar olalı bir ay olmadı ama kaçıp gidesim var. geçen sene bizi şampiyon yapmış adam emre çolak'tan aşağı görülüyor. hayır takım tamamen dört dörtlük, sağdan soldan yardırıyoruz, orta saha göbeğimiz canavar, forvetlerimiz bulduğunu atıyor da sneijder kaldı eleştirilecek. kötü oynuyor, formsuz. birinci sınıf bir on numara değil. olmasına da imkan yok çünkü. allahın belası futbolun çağ dışı oynadığı rezalet bir ligde, kasap ve futboldan anlamayan rakipler arasında, temel futbol bilgisi eksik top kontrol edemeyen pas yapamayan forvetlerle, doğru koşular yapmayan ve ayağına aldığı topu en erken üç saniye sonra çıkaran kağnı orta sahalarla, yürürken memeleri sallanan olcan'larla falan oynuyor adam. ne yapacak ulan? ne bekleniyor bu adamdan? git real madrid'i izle. barcelona'yı izle. burası türkiye. burası çöplük. ve bu çöplüğün içinde sneijder bu kadarını yapabilir. uzaktan şut çeker. sürekli şut çeker hemde. çünkü başka yapabileceği bir şey yok. takım top oynayamıyor. oyun kuramıyor takım. takım hiçbir bok yapamıyor ve o da bireysel şutlarla etkili olmaya çalışıyor.

    bu adam geçen sene uzaktan çektiği şutlarla bizi şampiyon yaparken neredeydiniz? sürekli bizi ipten alırken neredeydiniz? biraz formsuz bulunca vurun tabi.

    ulan ne güzel istanbul be. bu takım 11 tane mahmut tekdemir'le sahaya çıksa mutluluktan uçacaksınız, belli. sinirlenmeyeyim sininrlenmeyeyim diyorum ama yok olmuyor. çok zor şu şartlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın