• 12
    asabi, çekilmez biraz da nalettir. zor bir adamdır ünal karabıyık. ama biraz zorlayıcı sonunda sözünüzü dinler. iyi kalpli adamdır bakmayın öyle dediğime.

    ne demek mi istiyorum. durun bir örnek vereyim. burhan felek yıkılacak. benim babam şu an 65, annem 62 yaşında. hayatlarının çok uzun bir kısmı burhan felek'in salonunda ve kantinde bana ve abime sosisli yedirirken geçti. babamla çok yakın bir arkadaşı bir organizasyon planladılar. herkes en sevdiği formasını alsın gelsin maç yapalım dediler.

    bunu ünal karabıyık'a söylediler. önce ünal başkan olmaz, saçma vs derken 4 5 saat sonra babamı arayıp güzel fikir yapalım dedi. dedim ya asabidir biraz erken tepki verir ama biraz bekleyin gerçek kararı biraz daha sonra ortaya çıkar.

    gayet başarılı bir yöneticiydi. tabiki de hataları ve ya bazı insanlarla uyuşmadığı yönleri çok oldu. ama döneminde hep bir ileriye gitme trendi söz konusu. kafasını ruhunu bedenini voleybola ayırmıştı ünal başkan.

    şöyle özetlemek isterim. onun zamanında 3. lige kadar tv'de yayınlanıyordu maçlar. belki kıytırık kanallarıdı ama yayınlanıyordu. ntv sadece bayan voleybolu isterken 2 sini de ntvsporda yayınlanmasını sağladı. bir gitti ünal başkan ve bir anda sadece bayan voleybol ntv kaldı elimizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın