resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 487
    bu sezon yaptığımız en isabetli transfer kendisidir. denayer'i ayırıyorum zira kiralık.

    lakin kendisini her ne kadar beğensem de birkaç eleştirim olacak.

    birincisi topla çıkışlarını artırmalı. bunu hep son tercih gibi kullanıyor. pas verecek kimse bulamazsa eğer topla dikine ilerliyor. takımı hücuma kaldırma açısından ekstra bir opsiyon olur bu.

    ikincisi eğer top class bir futbolcu olmak ve tekrar madrid seviyelerine çıkmak istiyorsa muhakkak ama muhakkak uzun top atıp oyunu açmayı öğrenmeli. antrenmanlarda devamlı uzun pas çalışmalı bence bu özelliği yetersiz kalıyor.

    üçüncüsü savunma yaparken ara sıra tembellik yapıyor geri dönüşlerde. mesela bir pozisyonda* trabzonlu oyuncuların hepsi ceza alanında beklerken kendisi ceza sahası dışında olanı biteni izlemekteydi veyahut yine bazen geri dönüşlerde yavaş kalması veya dönmemesi (hangi maç hatırlamıyorum) gole sebebiyet vermişti. bu atla deve bir şey değil rahatlıkta çözülebilir bir durum hocanın uyarması bile yeterli.

    her ne kadar takıma faydalı olsan da insanlar sene sonu açıp istatistik kağıdına bakar ve bu oyun tarzıyla o kağıt çok dolmaz lakin yazdığım özellikleri geliştirirse hem bu kağıdı yavaş yavaş doldurmaya başlar hem de real madrid'e geri dönmesi sürpriz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın