resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9837
    kendisine düz 10 numara denilen, oyun kurma becerisi jose kadar bile değil denilen top class futbolcu. hahahaha. adam oyun kurma becerisi jose kadar değil diyor. umut'un beceriksiz bir vasat olduğundan dolayı atamadığı goldeki suç ona yükleniyor topu hızlı atmış diye. şaka gibisiniz. tek özelliği hocası tarafından bile "çok koşuyor" denilen yeteneksizlik abidesi umut'un yetişebileceği hızda güzel bir pastı ve aynı zamanda sneijder binbir zahmet ve çaba ile önüne alıp o pası attı.

    çevresindeki geri zekalılardan, sözleşmeyi uzatmayan vizyonsuz pinti yönetimden dolayı düşen moralinin etkisiyle bu sene biraz zorlansa da hala takımın en etkili silahı olan, hala a kalitede olan bir topçudur. kendisine yine mahmuk tekdemir muamelesi yapanlar vardır, siz onları görmezden gelin. şu adamı takımdan alın ligi 10. bitirebilirsek öpün de başınıza koyun.

    son olarak, 2 - 0'dan çevirdiğimiz 21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçını tekrar izleyin. yasinin koşu yoluna attığı ve sonunda yasin'in asistiyle sonuçlanan gole bakın. mesela benim aklıma ilk gelen bu. daha nice ince görüşlerinden ötürü yarattığı pozisyonlar var sneijder'in. maçı ince bir şekilde takip edemeyenlerin görmesi zor tabi.

    edit: 21 eylül demişim maç tarihine. 21 eylül ne ya 21 mart o *cocuklukaskimsin'a uyarı için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın