resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 468
    teşbihte hata yoktur derler, kendisi için at gibi koşuyor tanımı yapılabilir. maçın son dakikalarında bile ileri geri giden, son dakikalarda bile dayanıklılığının korumuş futbolcu. vallahi böyle genç, dinamik topçular görmeyeli uzun süre oluyor. gözlerimizin pasını silen dinamik çocuklar. diğerleri; (bkz: jason denayer) (bkz: jose rodriguez) gerçi jose denayer ve carole kadar atletik değil ama o da çok sağlam. daha da üzerine koyacak inşallah.
    güzel transfer.

    edit: kendisine telles kadar iyi değil diyenler olmuş. bazı konularda birbirlerinden üstün yanları var. aşağı yukarı aynı kaliteler ama belki tecrübesinden ötürü şu an carole bir tık önde gibi.

    telles'e göre artıları; hava topları, nispeten daha güçlü, dinamik, hızlı, yere sağlam basıyor.
    telles'e göre eksileri: topla arası telles kadar iyi değil, uzaktan şutlarını pek göremedik, dribling özelliği telles kadar iyi değil

    yani telles teknik olarak daha iyiyken, carole da atletiklik bakımından üstün. bunun dışında takım oyununda sneijder'le olan uyumundan ötürü telles bir tık önde gibi ama carole da sırıtmıyor, doğru yerde doğru zamanda oluyor çoğunlukla. ofansif oyun zekalarını hemen hemen aynı buluyorken defansif oyun zekası olarak carole daha üstün.

    şimdilik ikisi hakkında gözlemlerim bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın