resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 5520
    19/9/15 trabzon macinda son cirpinisini yapacaktir. tahminim poldi burak sino ve yasin'le cikacaktir. sag bek'e dokunamayacaktir. denayer riskini alamaz. onu sagbekte oynatacak capta oldugunu sanmiyorum. balta'yi onliberoya koyacaktir. baska sansi olmadigini dusunecek. en guvendigi topcu o. yanina bilal'i koyup orayi 2 kisi birakirsa hezimet olur. bana kalsa su sartlarda onliberoya chedjou'yu koymaktan baska sansim yoktu. yanina da koray'i koyardim. sebebi de sonuc olarak defanstan tanisiyorlar. ikidi de mucadeleci ve nispeten en teknik defansif oyuncular. balta topugunun uzerinde kalip pozisyon hatasi yapacaktir.

    melo olsa sag sol beklerin sikintilarini azaltirdi ancak kendisine gereken deger verilmedi. ailesi rahatsiz ediliyorduysa guvenlikli site bulursun koruma verirsin rahatsiz edeni polise verirsin. oh ne guzel lan galatasaray'dan oyuncu gondermek istiyorsan tehdit et. yonetim skandalidir melo'nun bu yuzden gitmek istemesi. yok eger melo vizyonsuzluktan capsizliktan cetecilikten gidiyorsa o da ayri bir skandal. demek ki albayrak varken de bir halt becerilememis o konuda. hani florya'da herkes mutluydu albayrak varken? gececeksiniz.

    emre'ye gelelim. hamza'nin kendi yedigi naneyi emre yapti diyerek olaydan yirtmaya calismasidir yaptigi. disini gecirebilecegi yegane oyuncu emredir. boyle bir adam iste.

    carole'un kanadi onunde poldi oynadigi icin acik veriyor. defansif bir sol acik yok. melo gibi bir adam da yardima gitmeyince patlak veriyor.

    sabri'nin kanadi bildiginiz gibi. sabri'nin kendisi yetersiz. ona yardimci bir oyuncuyla cikmasi sart. tum defans bolgemizi bozuyor oynadigi sey. sey diyorum cunku futbol degil.

    bugun de puan kaybi yasanirsa ayrilmasi lazim. ersun'u istiyordum teknik olarak denizli'dense ancak ersun'un ankaragucu hikayeleri, hakan sukur'le yasadiklari falan buyuk problem. denizli gelirse de basarili olacagimiza inanmiyorum. yonetimle beraber gider. belki de hayirlisi olur. yeni baskan ve yeni bakis acisiyla kadroda revizyon yapilabilir belki de.

    sonuc olarak bir kayip yilimiz daha oldu. emegi gecenlerin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın