resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4839
    durumuna üzüldüğüm futbolcu. bu adam hiç yaranamadı zaten bu taraftara. yok instagram'dan karı kız peşindeymiş, bodrum'da şişe açtırıyormuş. robot ya bu adamlar yapmayacak öyle şeyler. birkaç hafta önce instagram'dan türk kızına yürüyen ronaldo değil miydi, açtırmıyor mu adamlar şişe falan? sahadaki performansı eleştirilsin bu adamın, o da bütün değişkenler dikkate alınarak yapılsın. adamı doğru düzgün oynatmamışsın, tak en kritik maçta kritik bir rol veriyorsun. ayağından iki top kaçırdı diye hedef gösterircesine oyundan alıp ıslıklatıyorsun sonraki maç kadrosuna almıyorsun. o maç da bir tane iyi oynayan oyuncu gösteremezsin ama günah keçisi belli. daha senenin başından sneijder'in burak'ın yasin'in sinirlerini bozmak için her şey yapıldı takımda, bir de emre'yi bitirelim zaten ne olacak ki.

    emre çolak aydın'la sabri'yle aynı kefede değildir benim için. bu takım için katkısı bolca olmuştur, şans verilip iyi motive edildiği takdirde daha da fazla katkısı olacaktır.

    al bir tanım daha: kariyeri boyunca hep iyi oynadıktan sonra kesik yiyen oyuncu.

    edit: demek istediğim anlaşılır diye düşünmüştüm ama olmamış, belirtelim o zaman. bu entry'de ronaldo örneğinin verilme amacı emre ve ronaldo'nun aynı seviyenin oyuncuları olduğunu söylemek için verilmemiştir. futbolcular da insandır, performanslarına kötü olarak yansımadığı sürece özel hayatları değil oynadıkları oyun eleştirilmelidir. ayrıca emre'nin fiziği gelişmeli denirken ne bekleniyor cep herkülü olması mı? o zaman da hantallaştı dersiniz. adamın fiziki yapısı gereği olduğu olacağı bu bana göre, biraz daha dengeli düzgün olabilir uğraşırsa hepsi o. isteğini, hırsını falan eleştirin zaten o konularda lafım yok avukatı mıyım amk
App Store'dan indirin Google Play'den alın