• 15
    (bkz: #1818003)

    (bkz: #1818008)

    komik tiplerin, gıdıklayıcı oklarına maruz kalmış yazar. öncelikle malum şahısların alkolün etkisiyle hafıza kaybı yaşadıklarına girdikleri bu entrylerle emin oldum. ağızlarından çıkan küfürle karışık tükürükler dün gibi gözlerimin önünde. ben o polisleri belki bulamam ama bozacıların şıracılarını bulması zor olmasa gerek. ayrıca ilgili entryde benim ''olay yerinden uzaklaştılar'' minvalinde bir iddiam olmadı. evet uzaktan küfür eden adamlar (ki belli bir şahıs savunulmuş. ilgili entry de ben zaten sadece bir şahısı değil orada o an olan herkesi kastettim. birbinizin avukatlığını, sözcülüğünü yaptığınıza göre ayrınız gayrınız yok) aynı polisler bizden tarafa doğru gelip alkol almamaları ve uzaklaşmaları söylenince sus pus oldular. ben az önce bağırıp, çağırıp küfür eden arkadaşların aynı şekilde yüzlerine de söylemelerini beklerdim. polise küfür etmedik diyen arkadaş özellikle yapma hayrettin ve ecekil abilerine sorup hafızalarını biraz zorlatsınlar. ortamdaki kardeşler polise bağırıp küfür etmişler mi etmemişler mi? hatta kafalar biraz daha açılsın, olay günü yanlarında getirdikleri fyo (rütbeli polislik okulu) kazanmış bir arkadaşlarını başka meslek mi bulamadın, zaten hiç sevmiyoruz (küfürleri yazmıyorum) şeklinde kafaya aldıklarını bile hatırlıyorum.

    bir diğer konu kendini ispatlama konusu, benim öyle bir düşüncem de yok ihtiyacım da yok. aksi olsa bol bol entry kasar, çoğu tartışmaya müdahil olur, sivrilmiş cümleler kurar, zirvelere katılıp sevmediğim adamlarla seviyormuş gibi takılır, olmadı modlara yalanırdım. bu söylediklerimin aksini kimse ispatlayamaz.

    ayrıca avukatlıktan sonra, posta kuşluğu rolüne bürünmüş bir şahsın, ne kadar tanıyıpta, ne kaypaklığımı gördüğünü anlamadığım, akıl tutulması yaşayan başka bir şahıstan naklettiğine göre; ''bizim yanımıza gelmesi için zirve beklemesin gelsin görsün istediği kişiyi istediği süre boyunca'' şeklinde okuyunca beni sadece gülümseten bir cümlemsi kurulmuş. öncelikle ben kimseye gel yada gelirim demedim. kurduğum cümleler okuma ve anlama özrü olmayanlar için açık ve net ortada. kaldı ki ben o zirvede gördüğüm, şu komik entryleri yazan şahısların özellikle yanına gitsem harcadığım zamana, enerjiye acırım. ben sadece ''götüm götüm kaçmışsındır'' iddiasına cevap niteliğinde ''lugatım da böyle bir kelime yok, denk gelirsek anlatırsın'' (denk gelirsek kelimesinin altını çiziyorum) şeklinde cevap verdim. eğer ciddi manada bir düşmanlık duygum olsa yada düşmanlık yapmak isteseydim malum şahısların özeline yazardım. benim dostluğum da, düşmanlığım da değerlidir. bu tarz şahıslarla, böyle küçük muhabbetler üzerinden düşmanlık yapmak, uğraşmak bana zul gelir.

    son olarak bu entry vasıtasıyla özelden bana destek olan, mesaj yağdıran kardeşlere çok teşekkür ediyorum. (malum şahısların baya seveni varmış*)
    işte sizleri seviyorum!
    bu zaman kaybı, gereksiz tartışmaya da burda son noktayı koyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın