• 1031
    yaşanan olayla alakalı başlığında zaten bir açıklama yapmıştı; #1817027 no'lu entry'de de durumu güzelce özetlemiş.

    kendisi senelerdir büyük bir özveride bulunarak hiçbir karşılık beklemeden mesaisini galatasaray sözlük için ayıracak kadar çalışkan, aldığı cezayı kabullenecek kadar olgun ve yaptığı hatadan dolayı tüm samimiyetinle özür dileyecek kadar da erdemli bir arkadaşımızdır.

    arkadaşlar galatasaray sözlük moderatörleri robot değil. herkes gibi bizler de zaman zaman hata ve yanlışlar yapıyoruz. bu satırları kendisini korumak için yazmıyorum. yazdığı şeyin yanlış anlaşılabileceğini öngörmeliydi. zaten bu konuda hatalı ve hatasını da kabul ediyor. ama yaşadığı olayda kendisinin art niyetli olmadığı da apaçık ortada.

    kendisi ceza süresini tamamladıktan sonra tekrardan galatasaray sözlük için emek sarf etmeye devam edecektir.

    bu vesileyle bir açıklama yapma gereği de duyuyorum; galatasaray sözlük moderatörleri kullanıcıların ip adresi, trafik bilgileri ve özel bilgilerini göremezler. kullanıcıların trafik bilgileri yasal zorunluktan dolayı ilgili kanunda belirtilen süre zarfında sadece veritabanında tutulur. galatasaray sözlük, herhangi bir hukukî ve yasal bir zorunluluğun söz konusu olması durumunda kullanıcıların ip adresi, işlem zamanı ve sair suretteki trafik bilgilerini, kanun tarafından belirtilen yetkili makamlarla -usûlüne uygun şekilde talep edilmesi halinde- paylaşmakla yükümlüdür. çok şükür ki bu zamana kadar da böyle bir olayla karşılaşmadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın