• 1029
    kendisi galatasaray sözlük'ün en önemli yazarlarından biridir, moderasyonun da çok değerli bir parçasıdır, yıllardır sözlük için verdiği emekler, sözlük işleyişinin sağlıklı ve kaliteli olması için giriştiği mücadele hepimizin malumudur.

    kendisinin ceza alması tamamen rutin bir uygulamadan kaynaklanmaktadır, iyi niyetinden hiç kimsenin şüphe etmeyeceği arkadaşımız bir hata yapmıştır ve herkese uygulanan rutin işlemler sonucu bir süreliğine sözlükten ayrı kalacaktır. burada şu hususu önemle belirtmek isterim ki, dün gece yaşanan organize trollük olayında kendisinin bir dahli söz konusu değildir, bunu planlı bir şekilde gerçekleştirmemiştir, kendisinin tek hatası moderatör kimliğini bir an için aklından çıkarıp, söylediği sözlerin güven ve inanılırlık açısında bağlayıcı olacağını atlaması ve sözlüğün huzurunun bozulması ve temel amaç ve hedefinden sapmasına yol açmasıdır. kendisi bu durumun farkındadır, hatta sözlüğü zor durumda bırakmamak için ayrılmayı bile teklif edecek kadar iyi niyetli bir insandır.

    saatler boyunca konuşuldu, yazıldı, çizildi, bu dakikadan itibaren bu konuyu arkadaşımızın şahsında uzatmak kendisine de zarar verecektir. tekrar söylüyorum, galatasaray sözlük'te trollük kabul edilemez bir olaydır, galatasaray sözlük yazarlarını denek olarak kullanmaya cüret etmek kimsenin haddine değildir, galatasaraylılarla aklı sıra dalga geçmek, onların zekasıyla alay etmek galatasaraylılığa da insanlığa da yakışmamaktadır. bunu organize şekilde yapan herkes gerekli cezaları aldı, tekrarı halinde daha başka yaptırımlar da olacaktır, hktwoo bu olayların planlamasında yer almamıştır, 3. şahıs olarak şaka maksatlı yazdığı entry sebebiyle bu konunun bir parçası durumuna gelmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın