• 139
    bakış açımız hiç uyuşmuyor. hatta dilini çözüp bu drvenom şimdi sinirlenmek istemiyorum diye yazılarını geçmişliğim vardır. sözlüğü bıraksa üzülmem, hatta mutlu bile olabilirim.

    12'den beri sözlüğe bakmıyorum. 17 eylül 2015 itibari ile 12'ye kadar yazdıklarını okudum. ve adam haklı. kimse kusura bakmasın. hele hele format bu kadar iç edildikten sonra kimse seviyesizce adeta "ağlama melis" dercesine bir tepki vermemeli. bu yakışıksız, ayıp, çirkün bir şey. daha önemlisi bir oksimoron.

    herkesin protesto etme hakkı vardır. protesto ederken koca koca adam olur iken, karşılık görünce 10-11 yaşındaki çocukları andıran tepkiler vermek niye?

    bakın harry kewell the wizard of oz adlı modumuzun özrü bana gayet samimi geldi. ama hala istifa isteniyor değil mi? hatta kendisi bu protestonun bir parçası olmamasına sadece -belki bir akıl tutulmasıyla- yapılmaması gereken bir hata yaptığı için bunu istiyor insanlar. bir karşılığı olması gerektiği için.

    yani ya protesto yapmayın, kendini akıllı sanmayın... ya da yeteri kadar yüreğiniz olsun.

    adamın da üstüne gitmeyin. sen formatın içine edeceksin ve birisi tepki veriyor diye hatalı olacak. öyele mi? ne kadar güzel ve kendini beğenmiş bir dünyamız var. ay çok güzel...

    plase:
    (bkz: tolgatrb/@ecekil)
    (bkz: drvenom/@ecekil)

    tezat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın