• 138
    haklı olarak sinirli olan yazardır. ben kendisine hak veriyorum.

    klasik olacak ama; ülke olarak zor günler yaşıyoruz. haber kanallarını açmak istemiyoruz. şehit annelerinin görüntüleri. aileleri. çocukları. izlenilmesi çok zor görüntüler bunlar. ve bu görüntülerin insanlar üzerinde nasıl etki bıraktığını bilemezsiniz. drvenom'un bu haberlere, olaylara çok üzüldüğünü düşünüyorum. böyle şeylerin de çok sinir bozduğunu.

    bu arada dün gece sözlüğümüzde ne oldu? sosyal deney adı altında buradaki birçok yazar buraya bakan binlerce okurla taşak geçildi. kimse evirip kıvırmasın. kimse sosyal deney falan yapmadı. geçin bu işleri. önce goygoy dediniz, sonra sosyal deney dediniz. amacını barizdi. taşak geçip eğlenmekti. dün o entryleri okurken "hahaha kerizler hahaha" demiyordunuz sanki.

    bakın goygoy yapılır. taşak da geçilir. gülüp geçeriz. ama goygoy geçilen konuya dikkat edin. televizyonda gördüğümüz o acı görüntülere sebebiyet verenler terör örgütü pkk'dır. ve sizin sosyal deneyinizde dün gece bir yazarımızın pkk terör örgütüne destek verdiğinden ötürü yakalandığını gördük. taşak geçtiniz. ben sevinmiştim böyle bir olaya. elinde kan olan birilerini görmek istemezdim sözlüğümüzde. bana fikir falan demeyin. bana toz pembe bir dünyadan bahsetmeyin. terör örgütünü destekleyen ve sempati duyan adam hakkında masum şeyler düşünemem. onun da en az pkk kadar elleri kanlıdır.

    el nino'yu tanımam. daha önce entrylerine bakmadım. görmedim. kim olduğunu bilmem. belki tanısam birbirimizi severiz, belki de düşüncelerimiz zıttır. ama pkk'ya destek verdiği için hapse atılmış olsaydı, eli kanlı olduğu için hakkında üzülmezdim, kusura bakmayın.

    son olarak: 18 yaşındayım, bildiğim bir şey varsa bütün devletler katildir. her devlete karşıyım. milliyetçilikle falan zerre alakam yok. ama, asla ve asla eline silah alanların tarafında olmam. sempati beslemem. sempati besleyenleri sevmem.

    herkese iyi günler. dilerim bir gün sevgi kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın