• 31
    gidişleri ve bedellerini tamamen gelecek sezon transfer politikamız (olursa tabii) sonunda değerlendirmemiz gereken ikili.toplam gelecek bedel yukarıda yazılmış; emin olmadığım için söylüyorum 17-20 milyon euro arası bir bedel alacağız iki topçudan.

    yine baştaki hocamızın tercihleri değerlendirildiğinde bruma kanat rotasyonunda olcan ve umut gibi adamların arkasında tercih edilen bir adamdı. carole ile telles arasında yine söylüyorum fersah fersah bir kalite farkı yok (en azından şu an için). hal böyle olunca ekonomik durum da dikkate alınarak hocanın rotasyonda kullanmayacağı bir açık ile dönüşümlü 11 sol bekinden 20 milyon euro gibi bir para kazanılacak olması sıkıntı değil.

    önemli olan bunlardan gelecek para ile ne yapılacağı. transfer piyasasında bu paralar ile işimizi görecek bir adet 11 kanat oyuncusu, bir adet carole'ü yedekleyecek sol bek ve bir adet nitelikli forvet almak son derece mümkün. ha alabilir miyiz? mevcut yönetimin alabileceğini düşünmüyorum. alır mıyız? deli misin canım sol bekte olcan, forvette burak ve umut gibi kendi evlatları varken hamza hoca transfer yapıp onları üzer mi hiç?
App Store'dan indirin Google Play'den alın