• 147
    mahsun süpertitiz ve idrisk'in el ele zamanında piç ettiği sözlüktür. mahsun supertitiz'in kankası ve aynı kafadaki adamı küçük mahsun, figo519'un da kaiser adıyla admin olduğu düşünülürse değişen pek bir şey olmayacaktır.

    ayrıca girip kısaca galatasaray sözlük hakkında yazılanları okudum. gerçekten çok ucuz entryler. rekabet etmek için bir başka galatasaray taraftar platformuna bok atmanın mantığını anlayamıyorum. heyooo biz yeni kurulduk, harikayız, galatasaray sözlük bok gibi kafası. terapi guruplarında birbirlerini motive eden hastalar gibiler. oysa sözlüğün şu anki yetkililerinin çoğu eski sözlüğün ana kadrosundan adamlardı. yani o zaman kötü ne olduysa 1-2 tanesi dışında başrol oyuncuları... saç kesimi değişmiş kafa aynı kısacası.

    kaiser tarafından kaleme alınan manifestosu bile galatasaray sözlük düşmanlığı kokuyor. çok ilginç bakış açıları... sözlüğü de kendileriyle aynı düşünen insanlarla bir arada olmak için kurmuşlar. diyor ki farklı düşünmeyin, hktwoo iseniz gelmeyin, şunlardansanız istemezük... hastalıklı kafa yapısı. suriye'de inancını azıcık farklı yaşadığı için bir diğerinin boğazını bıçakla kesen adamın mantık logaritması üzerine kurlu bir sistem. düşmansız birlik olamayanlardan.

    şunu unutmamak lazım gala sözlük popularitesini galatasaray sözlük'ün gezi olaylarından sonra yaşadığı karmaşa ve kaos nedeniyle kısa süreli kapanması sonucu kazanmıştır. gerçi o zamanda da casus, idrisk gibi kişilerin ortamın karışmasında başrolü oynadığını düşünüyorum. benim de yazarlığıma malolmuştu hatta.

    ancak görebildiğim kadarıyla şu anda sorunsuz ve mükemmel yönetiliyor. hktwoo, gs, hagi ve neverfall uyum içerisinde, herkese eşit adalet dağıtıyorlar. moderatör kadrosunun bununla sınırlı tutulmasını da akıllıca buluyorum. tabi arada terazinin dengesinin bozulduğundan şikayet edenler olduğuna şahitim. ama insan faktörü. çoğu zaman kendi içimizde bile tutarlı olamıyorken varsa bile hataları art niyet gütmediklerinden eminim. şahsen kimsenin kayırıldığına şahit olmadım.

    bu şartlar altında yerleşmiş ve güzel bir sistemi olan galatasaray sözlük varken ne kadar reklamı yapılırsa yapılsın gala sözlük'ün taraftar platformu olarak yükselebileceğini sanmıyorum. yine de denesinler tabi şanslarını. benim üye olup zaman kaybetmeye niyetim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın