• 26
    ikisinin toplam attığı gol ve yaptıkları asist sayısı cristiano ronaldo'nun 1 maçta attığı gol ve yaptığı asist sayısı kadar bile olmayan geleceği parlak futbolcular.

    bir tanesine kimsenin 8-10 milyon euro bile vermediği kişiye 12 milyon euro vermişiz, diğerine ise brezilya'dan hiç çıkmamış, ne olduğu belli olmayan ve klasik menajer şişirmesi olana da 7 milyon vermişiz. bonservisine yüksek para verildiğinde otomatikmen geleceği parlak futbolcu oluyor bizim kafamızda.

    kör ölür badem gözlü olur misali bizden gittikten sonra ulan ne adamlardı diyoruz. telles dediğimiz adamın 2 senede aklımda bir tane golü ve yakın zamanda podolski'ye yaptığı asist dışında birşey kalmamış. kalmamış diyorum ama aslında yok. olmadığı için kalmamış. ne orta yapabiliyor, ne kademe anlayışı var ne de savunması iyi. aslında hiçbir şey yok ama bonservisine verdiğimiz 7 milyonun acısı yüzünden varmış gibi davranıyoruz.

    bruma dediğimiz çocuk genç ve potansiyelli görünüyor ama alt yaş kategorisinde süper yıldız olup da bir seviyede tutunamayan yüzlerce futbolcu var. o atlamayı yapamamış bir sürü oyuncu var. aynı turnuvada pogba da vardı. şimdi ne seviyeye çıktı. digne de vardı. o da pek tutunmuş değil. oliver torres de vardı. o bu sene tutunmaya çalışıyor.

    bruma belki çok şans bulamadı ama şans bulduğunda da ortaya birşey koyamadı. yasin tamamen dışlanmışken bir şans buldu ve ortaya birşey koydu. sonra formayı söktü aldı. şimdi yasin'siz olmaz diyoruz.

    galatasaray takımı belki iyi olacak demelerle futbolcu barındırmaz. barındırmamalı. barındırırsa böyle ağlar dururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın