• 9345
    bu gece kendisine cok buyuk ayip edilen sozluk. tepkimi de merak eden olur soyleyeyim, hatta gordiasa mesaj attim, el nino sacmalasa da daha cocuk sayilir, hata yapar, yapacak da ama cocugu sikayet etmek adilikten ote demistim.

    her ne kadar siyasi konusmalarinda eksik bilgi ve tarafli yaklasimla dogru olandan uzak yorumlar yapsa da el nino terorle ilgili bir sey yapacak cocuk degil bu kesin. kendisini taniyinca anliyorsunuz zaten. ama yaptigi irkciligi sempatik gostermeye calismak icin boylesine cirkin bir sakaya giren herkesi de ayipliyorum, lutfen kusuruma bakmasinlar. aralarinda da tanidiklarim oldugu icin boyle konusuyorum.

    cok ayip ettiniz gencler. olmeyi bayilmak saniyorsunuz siz.
    sozlukte acik yerde ya da mesajda dhkpc'yi tartismak bile cehalet gostergesidir kusuruma bakmayin agir konusuyorsam. kendini feshetmis bir orguttur o, 90'larda en adi suclara karismis eli kanli bir orgut.

    her neyse, cok moralimi bozdunuz. gecenin bu vakti resmen uzuntuden uyuyamiyorum. cok yazik ettiniz gencler, cok. ozellikle hktwo, uymaman gerekirdi boyle ayip bir oyuna. kusuruma bakmayin, komik degil. bilakis uzucu.

    umarim bir gun bu kurguladiginiz seyin ayip oldugunu siz de gorebilirsiniz. kalbim kirildi sizi okurken.

    yine de hepinize iyi geceler
App Store'dan indirin Google Play'den alın