resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9789
    kendisi hakkında detaylı analizimi şurada (bkz: #1773533) yapmış olmakla birlikte; artık sezon başladığı için "gitsin, gitsin" diye kendimi paralamayacağım forvettir. nitekim "nereye gitsin?" sorusunun cevabı yok. sözleşmeyi feshedemezsin eşşek gibi tazminatı var. satamazsın ki mevcut, muazzam bir iteleme şansını bilerek ve isteyerek kaçırdın.

    şimdi, mevcut şartlar altında burak'ı rahat edeceği bir yere koymak ve kendisinden maksimum fayda almanın yollarını bulmak gerekiyor. ben kendi önerimi söyleyeyim; 4-2-3-1 sisteminde takımın ön kısmını şu şekilde diziyoruz:

    ---------------podolski-----------------

    sinan----------şıno--------------yasin

    ---------jose----------selçuk

    şimdi "lan hani burak nerede?" diyenleriniz olacak. hemen söyleyeyim, hatta göstererek söyleyeyim:

    http://www.macadogru.com/...ulubesi-sneijder.jpg

    kafamdaki yeri yukarıdaki linkte yer alan resimde umut bulut'un olduğu yer. ama kendisi, "abi diğer tarafta insan olmadığından soğuk esiyor, daha rahat bir yere geçeyim" derse yine linkteki resimde hakan balta'nın veya dzemaili'nin olduğu yere geçmesinde de bir sakınca görmüyorum. pandev'in yeri çok orta olduğu için etrafındakileri germemesi adına oraya sıcak bakmıyorum ama çok ısrar ederse ses etmeyebilirim.

    takımda forvet oynayabilen ve haydi, golü, pası vs. yi geçtim en azından kendine atılan topu tutabilen bir podolski cezalı veya sakat olmadığı sürece, samimi fikrim burak yılmaz'ın kulübenin içinde oturması gerektiğidir. kendisi hakkında yaptığım önceki analizimde de belirtmiş olduğum üzere takım oyununa (-) etkisi nedeniyle kendisinin kulübede oturması gerek diğer oyuncuların gerek ise takımın total futbol performansı üzerinde çok (+) bir etki yapacaktır. umut'u sağ kanatta, hakan balta'yı defansif orta sahada, olcan'ı ilk 11'de denediğimiz bir ortamda neden bu sistemi denemiyoruz o kısmı anlamış değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın