• 65
    maalesef her macta galibiyet bekliyoruz be hamza. huyumuz kurusun. maalesef bizi her macta galibiyet de kesmiyor be hamza, iyi futbol da istiyoruz. maalesef hamza bizi iyi futbol da kesmiyor hamza, biz o kupayi istiyoruz. hamza bak ne dicem. galibiyetten vazgectim. bak beraberlik de burak da senin olsun. sinan gumus'u 90 dakika oynatarak sabri'yi kestigin, hakan balta'dan olcan'dan birsey ummadigin ilk mac fanboyun olucam be hamza. fanboyun olup ne mi yapicam?

    muslera'ya sallicam. neden tutamiyo dicem lan. sino'ya gecen sene sampiyon yapan o degil de senmissin gibi gobek muhabbeti yapicam. daha gecen mac sol bekten top cikardigini gormezden gelicem. yasin'e sallicam. ayni yasin degil yaeaeeaaeea diycem. atletico'yu yenmesek de olur dicem.

    ulan gerek yok be hamza o son dedigimi yillardir soyluyorum zaten. atletico'yu yenmeye gerek yok. lan biz galibiyet falan istemiyoruz kafan almiyor mu? bu takim 11/12 de kendi sahasinda 9 kisi kalip mac kaybetti. ve o mac sampiyon oldu! bu takim chelsea'den 5 yedi ve o mac aldi uefa kupasini.

    al lan al beraberlik bile istemiyoruz allah kahretsin.

    maalesef her mactan sonra defolup gitmeni, beraberinde basiretsiz, capsiz, vizyonsuz pacavra yonetimini, doldurdugun futbolcu diyemeyecegim, adamlarini goturmeni, yardakci, terbiyesiz, ultraslan ve terimsporlu kanaat onderlerini de goturmeni bekliyoruz.maalesef bekliyoruz ama sanirim defolup gidecek olan simdilik sadece sen olabileceksin.

    al jpk'ni, sabri'ni bilal'ini, dursun'u git baska takimi milli takimin pilot takimi yap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın