resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 9788
    bir oyuncu vardır ya hani bir türlü olmaz işte onun adı burak yılmazdır. futbolcu yetenekleri kısıtlı , elinden geleni yaptığı zamanlara da saygım sonsuz fakat terim döneminden beri herkes şuan dünyada birçok takımın oynadığı 4-2-3-1 oynamak istiyor yada oynatmaya çalışıyor.yalnız o 1 rakamı burak olamaz işte , veyahut kanat forvette denemeye çalışıyorlar orası hiç olmaz.o 1 rakamı sırtı dönük top oynayabilir servis yapar.burak da malesef bu özellikler kesinlikle yok.burak merkez forvetin yanında oynayabilen fırsatçı golcü tanımlamasına girer.yani biraz ona da haksızlık yapılıyor , kendisinde olmayan özellikler sahada göstermesi isteniyor.

    geçen seneler anlarım yabancı kontenjanı mevzularında elinde tutarsın eyvallah ama bu sene neden böyle bir küçülme gösteriyoruz anlamıyorum.hazır başkanımızın dediği gibi 10 milyon lira teklif geldiyse satılmalıydı kesinlikle.başkanımızın her dediğine de inanmamak lazım orası ayrı.

    bu takımın taze kana ihtiyacı var bu kesin.birçok futbolcuda aman ben nasılsa 11 deyim kafası maalesef burakta da fazlasıyla mevcut.melo gibi o da miladını doldurmuştu gitmesi kendisinin içinde bizim için de iyi olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın