resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 454
    telles bir projeydi, brezilyalı genç gelecek vaad eden bir potansiyeli hem 3-4 sene kullanma hem de talibi çıkınca alinan fiyatın üstüne satabilme düşüncesi onu buraya getirdi ki geldiğinde bir çoğumuz takdirle karşıladık(aynı düşünce yapısı bruma için de geçerli). hep öykündüğümüz porto misali. lakin telles yıllar içinde üzerine birşeyler koyamadı. bunda ligimizin yapısı, takım kurgusu veya oyuncunun kendi yeteneklerinin sınırlı olması da etkili olmuş olabilir o ayrı bir değerlendirme konusu. zaten bize gelen hangi yabancı genci parlatıp piyasaya sürebildik yakın dönemde aklıma bir örneği gelmiyor. velhasıl ödenen bonservise yakın bir miktarla takımdan ayrılmasına da son dönemde kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum. bu takım geçen sene cayır cayır 4 yerken takımın sol beki de kendisiydi. ben şahsen telles'ten orta-asist ya da gol katkısı anlamında beklentimi sıfırlamışken bari alanını savunsun nadir de olsa ters kademe alsın "akmasa da damlasın" oyuncusu olarak görüyordum kendisini. ikili mücadelelerde güçsüz fiziği ile yıkılan hava toplarında hiçbir varlık gösteremeyen bir savunmacı oldu çıktı. gittikten sonra hakkında çeşitli mecralarda yapılan güzellemeleri görünce şaşırmıyor değilim. carole geldiğinde ise rotasyona girer birkaç mevkide rekabet yaratır diye sevinmişimdir. dünkü maç da dahil carole ün oynadiği maçları referans alırsak telles'i aradığımızı söylemek romantizmden başka birşey değildir. carole rakip kaleci degajlarının, yüksek topların büyük kısmını karşıladı ya da rakibi bozdu, bu yönüyle bile işık verdi. evet belki biraz şapşalca topun kornere çıkmasına izin verdi ama top sadece kornere çıktı! o korner arka direğe kesildi çıkan/bozan yok, arka direkten kale sahasına aşırıldı yine uzaklaştıran yok sonunda gol oldu. dolayısıyla golü carole e yazmak haddinden fazla kolaycılık olur. ha carole, bir alaba değildir eyvallah ama telles olsa böyle olmazdı söylemi de bir hayli abes.
    uzun lafın kısası destek olunması gereken ve takıma katkı verme potansiyeli yüksek bir arkadaş; o kalsaydı bu dursaydı ile kendimizi kandırmadan günün gerçekleriyle destek olmalıyız.
    son bir dipnot ortaları, bindirmeleri ve defansif yönleri yukarılarda bahsedildiği gibi sabriden ve telles ten daha iyidir, takıma uyumu ile birlikte katkısı artacaktır. saygi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın